Renovering i Täby och Stockholm

En renovering kan innebär allt från ommålning och golvläggning till fasadbyte eller total förändring av hemmets helhet. Oavsett hur just dina renoveringsplaner ser ut kan vi på Särelinds Bygg hjälpa dig med dess förverkligande. 

Vi är ett mindre familjeföretag med desto större erfarenhet av alla typer av bygguppdrag som aldrig räds för några utmaningar. Med fokus på kvalitet, tydlig kommunikation, trygga entreprenader och personlig service har vi kunnat utveckla vår verksamhet till det väletablerade företag vi är idag. Varesig du söker hjälp till en mindre renovering eller önskar totalrenovera din lägenhet eller villa har vi kunskapen och kapaciteten som behövs för att möta dina förväntningar. Förutom vår egen kompetens har vi även nära samarbeten med ytterligare yrkesgrupper i branschen som hjälper oss med att förverkliga allt det våra kunder vill ha. 

Allomfattande hjälp till din renovering

Med breda kunskaper och stor kapacitet utför vi det allra mesta inom bygg för såväl privatpersoner som företag. Vi agerar även ofta Totalentreprenör för såväl större som mindre projekt vilket både underlättar och betryggar för kunden.

Vi kan bland annat hjälpa dig i Täby med:

  • Totalrenoveringar av såväl lägenheter som villor
  • Golvläggning och golvslipning
  • Fasadarbeten
  • Takarbeten
  • VVS och elarbeten
  • Inredning med eget snickeri
  • Altaner
  • Ommålning och tapetsering
  • Kakel och klinker

Kom med din förfrågan så formar vi en matchande lösning där alla dina förväntningar uppfylls.

Kunnig planering och ett professionellt genomförande

Oavsett renovering krävs det grundlig planering och ett professionellt genomförande för att ro det i hamn och komma så nära sina förväntningar som möjligt. Det är när man har koll på samtliga faktorer som man ökar sina chanser till att lyckas samtidigt som allt kan genomföras i ett snabbare flöde och till en lägre kostnad.

När du anlitar oss för din renovering i Täby kan du få hjälp med allt från att projektera uppdraget till ett snabbt och kostnadseffektiv genomförande. Vi har alla certifikat och all behörighet som krävs för att utföra arbetet och är givetvis försäkrade om något mot förmodan skulle gå fel. Oavsett renoveringsform eller omfattning kan du förlita dig på att det blir fackmannamässigt och säkert utfört med kvalitetsmaterial och godkända lösningar.

Beskriv ditt projekt så utförligt som möjligt så att vi kan komma igång med planläggning direkt samt ge dig en mer exakt offert på det kommande arbetet. Glöm heller inte bort att meddela om du vill nyttja ditt ROT-avdrag som ger dig en reduktion på arbetskostnaden.

För en tryggare renovering i Täby

För att resultatet efter en renovering ska kunna motsvara allt det man förväntat sig är det oerhört viktigt att välja entreprenör med stor omsorg. När du anlitar oss kan du förlita dig på att alla önskemål uppfylls inom utlovad tid och budget. Vi dyker upp enligt avtal, förstår vikten av säkra och korrekta utföranden och arbetar effektivt rakt igenom för att du ska slippa leva i ett renoveringsobjekt längre än nödvändigt. 

Söker du efter en pålitlig, effektiv och kunnig entreprenör i Täby eller övriga Stockholm? Vi ser fram emot att samarbeta tillsammans med dig.