Köksrenovering i Täby och Stockholm

I ett optimalt kök ska det vara smidigt och lätt att tillreda måltider samtidigt som köket också ska utgöra en naturlig plats för umgänge och kvalitetstid med sina nära. För att skapa denna mångfald ställs höga krav på både funktionalitet, bekvämlighet och design liksom noggrann planering i syfte att skapa en harmonisk och universell helhet.

Särelinds Bygg är ett familjeföretag med erfarenhet från mängder av varierande köksrenoveringar. Vi erbjuder kunnig och engagerad hjälp till både privatpersoner och företag i Täby liksom övriga Stockholm oavsett om det gäller en totalrenovering eller mindre ingrepp. Utöver sin yrkesvana har alla våra medarbetare adekvata utbildningar för arbetet de utför och innehar samtliga nödvändiga certifikat som fodras för uppgiften de åtar. 

Kök i linje med dina högsta önskemål

Nyckeln till en lyckad köksrenovering är grundlig planering och ett kunnigt utförande som tillsammans bidrar till både snygga, praktiska och säkra lösningar. Varje liten detalj måste betraktas för att inget väsentligt ska hamna mellan stolarna eller riskera att man fattar ett felaktigt beslut som kan bli både komplicerat och kostsamt att åtgärda. 

Utgå från ditt köks främsta behov och vad som sedan behöver förändras för att uppnå dem. Hur många är det som använder det och hur vill du förvara dina saker? Föredrar du öppen förvaring, skafferier eller lådor?

Nu när du har en kravlista att arbeta vidare från är det dags att samla inspiration till vilken stil ditt nya kök ska följa. Behöver du lite tips eller råd på vägen är vi mer än gärna med och bollar idéer.

Professionell hjälp till din köksrenovering 

Valet av entreprenör är oerhört viktigt. Med oss vid din sida kommer du kunna känna dig trygg processen genom och få precis den hjälp och kompetens du efterfrågat. Vi dyker upp enligt avtal och arbetar effektivt liksom organiserat för att du ska slippa leva på en byggarbetsplats längre än vad som är skäligt. Ditt nya kök är givetvis klart den tid som lovats och innan vi lämnar vill vi försäkra oss om att du är nöjd med det arbete som utförts.

Vår affärsidé är egentligen ganska så simpel. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och involverade projektet genom och givetvis nöjda till 100% med den köksrenovering vi genomför. Att alltid leverera högkvalitativa och snygga lösningar som motsvarar allt var specifik kund någonsin drömt om.

Vi renoverar kök i Täby och övriga Stockholm

Söker du en kunnig entreprenör för att komma igång med dina köksplaner eller behöver du inspiration och tips på vad som ger ditt kök optimala förutsättningar? Med lång erfarenhet av alla sorters bygguppdrag ser vi aldrig några uppgifter som för stora eller för små och det finns inga problem eller förfrågningar för komplexa för att lösa. Skulle det sedan behövas har vi byggt upp en mycket värdefull relation till professionella samarbetspartners som hjälper oss i vår uppgift att leverera högkvalitativa resultat.

Tveka inte på att kontakta oss. Vi delar mer än gärna med oss av all kunskap och inspiration vi hämtat in genom vår tid i branschen för att hjälpa också dig med att skapa ett kök du kan trivas i.