Badrumsrenovering i Täby och Stockholm

Med en genomtänkt badrumsrenovering kan du förbättra både funktion och utseende för att skapa ett personligare badrum som täcker samtliga av dina behov. Möjligheterna vad gäller både material och praktiska lösningar är oändliga för såväl stora som mindre utrymmen så låt fantasin flöda och kontakta sedan oss på Särelinds Bygg AB. Med bred kapacitet och kunskap utför vi alla sorters badrumsrenoveringar för såväl privatpersoner och företag i Täby och koordinerar mer än gärna hela projektet åt dig.

Efter lång tid i branschen ser vi inga drömmar som för stora och problem för komplexa för att lösa.

Ett skräddarsytt badrum utifrån dina önskemål

Med gedigen erfarenhet och bred kunskap inom företaget utför vi det allra mesta inom byggbranschen och agerar ofta totalentreprenör för både mindre och större arbeten. Förutom vår egen kompetens har vi även samarbeten med flertalet yrkesgrupper i branschen som hjälper oss när vi behöver det för att alltid leverera högsta kvalitet i allt vi genomför. Ingen badrumsrenovering är därmed för stor eller för liten. Hur dina drömmar än ser ut eller vilka behov du än behöver få tillfredsställda kommer vi få jobbet gjort enigt förväntan.

Börja med att fundera över vad ditt badrum saknar i dagsläget och vilken stil du föredrar för att ge det en personlig prägel. Låt oss sedan ta del av allt du kommit fram till så att vi i vår tur kan påbörja projekteringen och sätta igång med förverkligandet. Med en detaljerad beskrivning kan vi även räcka över en mer exakt offert för arbetet. Självklart finns vi här om du behöver inspiration eller någon kunnig entreprenör att agera bollplank.

En trygg entreprenör i Täby

När man planerar för en badrumsrenovering är det oerhört viktigt att välja entreprenör med omsorg för att kunna känna sig trygg och få resultat som motsvarar vad som efterfrågats. Vi förstår hur nervöst det kan kännas att överräcka ett så stort ansvar i främmande händer varpå vi arbetar hårt för att alla våra kunder ska känna sig trygga och få samtliga önskemål tillgodosedda.

Efter att vi kommit överens om ett startdatum etableras en tidsplan för renoveringens helhet och genom kontinuerlig dialog liksom ett lyhört förhållningssätt kan du känna dig trygg och involverad projektet genom. Vi följer oavkortat branschens alla normer och arbetar enbart med de bästa materialen på marknaden samt godkända konstruktioner.

Vi hjälper dig förverkliga dina badrumsdrömmar

När du anlitar oss kommer du kunna känna dig trygg under renoveringens alla delar, från projektering och planering och hela vägen till slutbesiktning. Alla uppgifter blir fackmannamässigt utförda och att samtliga av våra medarbetare förstår vikten av korrekt och säkert genomförande. Självklart är vi också försäkrade under arbetets gång om något mot förmodan skulle gå fel.

Vill du ta del av våra referenser, få en offert eller bara bolla idéer med någon som är väl insatt i badrumsrenoveringar? Tveka inte utan kontakta oss redan idag så ser vi till så att dina planer kommer i rullning.